Domeniul web dorit, la 2 clickuri distanta. RO 8.79€/an si COM 12.79€/an

Inregistreaza domeniile web dorite
in doar 3 minute.

Contact inregistrare domenii

Pentru orice intrebari, sesizari sau sugestii referitoare la serviciul de inregistrare domenii, va stam la dispozitie prin intermediul formularului de mai jos. Va asiguram ca veti primi un raspuns cat mai rapid.

Totusi, inainte sa ne contactati, va rugam sa cititi intrebarile frecvente si raspunsurile lor. In aceste cazuri acelasi raspuns il primiti si daca ne contactati direct.

Intrebari frecvente

1. Ce fac daca mi-a expirat domeniul .ro ?

Primul pas este sa efectuezi o comanda pe site si sa achiti cu cardul / proforma generata. Foloseste bara de cautare nume domeniu si apasa Prelungire domeniu.

Pentru prelungirea domeniului este necesara cheia de autorizare pe care o poti obtine urmarind ghidul. Daca nu mai ai acces la emailul care apare la detinatorul domeniului poti sa il modifici temporar/permanent urmarind procedura de aici. Dupa prelungire poti sa il modifici direct din contul tau de administrare.

2. Am facut plata. In cat timp mi se inregistreaza domeniul?

Inregistrarea domeniului are loc in maximum 1 zi lucratoare din momentul in care primim confirmarea platii, dar in mod uzual termenul este mult mai scurt.

Pentru prelungire unui domeniu 1 zi lucratoare de la momentul in care primim cheia de autorizare (daca este cazul) iar plata este efectuata.

3. Sunteti inscrisi in SEAP? Nu.

4. Domeniul .ro a fost suspendat. Il puteti reactiva daca facem plata? Nu putem face acest lucru daca nu avem codul de autorizare. Vedeti raspunsul la intrebarea 1.

5. Firma pe care este inregistrat domeniul nu mai exista. Ce fac ? In acest caz vedeti termenii legali de inregistrare a domeniului si luati legatura cu ROTLD.ro pentru a gasi posibile solutii.

Detalii contact

Programul nostru de lucru: Luni-Vineri, intre 10.00-18.00

Email:

Companie: Best Web Image SRL, RO24571570, J40/17121/2008, str. Fabricii 8, Bucuresti, Capital social: 10000 RON

Formular contact

Trimite mesaj