Domeniul web dorit, la 2 clickuri distanta.

Inregistreaza domeniile web dorite
in doar 3 minute.

Prelungirea domeniilor .ro

Inapoi la inregistrare domenii

 

Pentru a putea efectua operatiunea de prelungire este nevoie de o cheie de autorizare din partea dvs. Aceasta operatiune nu implica taxe sau comisioane. Puteti prelungi apoi domeniul pe o perioada de la 1-10 ani.

Detinatorul domeniul ramane cel original (NU se modifica detinatorul).

Site-urile, Serviciile web, Emailurile raman functionale, acest demers fiind de fapt o procedura administrativa.

Registrarul reprezinta compania autorizata de catre ROTLD pentru a inregistra/prelungi domenii (in acest caz chiar noi suntem parteneri autorizati ROTLD si avem tarife cu pana la 25% mai mici decat pretul standard ROTLD)

ROTLD este registrul national care administreaza domeniile .ro (Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Informatica sau ICI Bucuresti)

Pasii de urmat

1) Pentru domeniile .ro cheia de autorizare se poate obtine direct de aici https://inregistrare-domenii.tm.ro/admin/ro/ sau direct pe http://www.rotld.ro/ (Domenii .ro > Administrare Domenii > On-Line)

2) Pentru logare trebuie sa specificati numele domeniului si parola. Daca nu stiti parola, aceasta se poate afla folosind butonul "Resetare Parola". Va trebui sa specificati numele domeniului si veti primi parola pe email-ul asociat domeniului.

3) Dupa autentificare, accesati tabul Chei de autorizare > Transfer la alt registrar. Puteti accesa si din prima pagina prin linkul Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar”. Trebuie sa apasati apoi in urmatorul ecran pe linkul Click aici (imagini cu procedura le regasiti mai jos)

5) Pe mailul asociat domeniul se va transmite automat (instantaneu) cheia de autorizare pentru prelungirea ulterioara a domeniilor (verificati si in SPAM).
Subiectul mailului va fi CHEIE DE AUTORIZARE TRANSFER DOMENIU LA ALT REGISTRAR de la no-reply@rotld.ro

6) Cheia de autorizare va trebui sa o transmiteti pe email in maxim 14 zile catre noi pentru prelungirea domeniului. Puteti sa faceti un reply la mailul de comanda pe care l-ati primit (daca ati facut comanda). Recomandam sa o transmiteti imediat ce o primiti.

7) Faceti comanda de prelungire domeniu daca nu ati facut-o deja

Nota: daca nu va descurcati nu ezitati sa ne contactati

Tutorial in imagini

panou administrare - meniu operatiuni domeniu

panou administrare - cheia de prelungire domeniu

panou de admnistrare - mail trimis cu succes pentru cheia de prelungire domeniu

model email de primit pentru cheia de autorizare trasnfer la alt registrar