Domeniul web dorit, la 2 clickuri distanta. RO 8.79€/an si COM 12.79€/an

Inregistreaza domeniile web dorite
in doar 3 minute.

Prelungirea domeniilor .ro

Inapoi la inregistrare domenii

 

Pentru a putea efectua operatiunea de prelungire este nevoie de o cheie de autorizare din partea dvs. Aceasta operatiune nu implica taxe sau comisioane. Puteti prelungi apoi domeniul pe o perioada de la 1-10 ani.

 

Informatii utile

Detinatorul domeniul ramane cel original (NU se modifica detinatorul).

Site-urile si emailurile raman functionale, acest demers fiind de fapt o procedura administrativa (daca nu au fost deja suspendate). Nu putem reactiva un domeniu .ro daca nu avem cheia de autorizare si plata nu este efectuata. Urmati pasii de mai jos.

Registrarul reprezinta compania autorizata de catre ROTLD pentru a inregistra/prelungi domenii (in acest caz noi - Best Web Image Srl - suntem parteneri autorizati ROTLD si avem tarife cu pana la 27% mai mici decat pretul standard ROTLD)

ROTLD este registrul national care administreaza domeniile .ro (Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Informatica sau ICI Bucuresti)

Procedura dureaza de la 15 minute la 1 zi lucratoare. Daca trebuie sa modificati emailul va recomandam sa o faceti inainte de ora 14 ca sa fiti siguri ca se rezolva in aceeasi zi. Aprobarea modificarii de email se face de catre un operator al ROTLD si noi nu putem interveni in acest proces.

Pasii de urmat

0) Va recomandam sa faceti mai intai comanda si sa o achitati cu cardul pentru a evita alt timp de asteptare. Folositi bara de cautare nume domeniu de sus si apasati Prelungire domeniu. Reveniti apoi la acest ghid.

1) Pentru domeniile .ro cheia de autorizare se poate obtine direct de aici https://inregistrare-domenii.tm.ro/admin/ro/ sau direct pe http://www.rotld.ro/ (Domenii .ro > Administrare Domenii > On-Line)

1A) Autentificarea nu functioneaza pe unele browsere Internet Explorer. Folositi Chrome, Edge, Firefox etc

2) Pentru logare trebuie sa specificati numele domeniului si parola. Daca nu stiti parola, aceasta se poate afla folosind butonul "Resetare Parola". Va trebui sa specificati numele domeniului si veti primi parola pe email-ul asociat domeniului.

2A) Doar daca nu mai aveti acces la emailul asociat domeniului (fie temporar fiindca este suspendat, fie ca nu mai exista mailul) trebuie sa urmati aceasta procedura de modificare email. Completati formularul si vi se genereaza o declaratie. In acelasi timp aveti deja pe noul email instructiuni despre ce trebuie facut, impreuna cu un link unde puteti incarca documentele (Verificati si in spam / promotions). Subiectul mailului va fi Formular cerere resetare e-mail de la no-reply@rotld.ro

Dupa ce incarcati documentele, primiti de obicei confirmarea de modificare a emailului (pe mail) in aproximativ 2 ore (de L-J orele 09 - 16, V orele 09 - 13:30 - verificati la rubrica contact de pe rotld pentru info actualizate) sau a doua zi lucratoare.

imagini cu procedura de modificare email le regasiti mai jos

3) Dupa autentificare, accesati tabul Chei de autorizare > Transfer la alt registrar. Puteti accesa si din prima pagina prin linkul Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar”. Trebuie sa apasati apoi in urmatorul ecran pe linkul Click aici (imagini cu procedura le regasiti mai jos)

3A) Nota importanta - NU transmiteti cheia de Transfer drept de utilizare ci cheia de Transfer la alt registrar

4) Pe mailul asociat domeniul se va transmite automat (instantaneu) cheia de autorizare pentru prelungirea ulterioara a domeniilor (verificati si in SPAM).
Subiectul mailului va fi CHEIE DE AUTORIZARE TRANSFER DOMENIU LA ALT REGISTRAR de la no-reply@rotld.ro

5) Cheia de autorizare va trebui sa o transmiteti pe email in maxim 14 zile catre noi pentru prelungirea domeniului. Puteti sa compuneti un raspuns la mailul de comanda pe care l-ati primit (daca ati facut comanda). Recomandam sa o transmiteti imediat ce o primiti.

Mailul in care specificati codul de autorizare se transmite pe

6) Faceti comanda de prelungire domeniu daca nu ati facut-o deja si efectuati plata.

A) Tutorial in imagini cheie autorizare domeniu

panou administrare - meniu operatiuni domeniu

panou administrare - cheia de prelungire domeniu

panou de admnistrare - mail trimis cu succes pentru cheia de prelungire domeniu

model email de primit pentru cheia de autorizare trasnfer la alt registrar

B) Tutorial in imagini modificare adresa email

panou administrare - meniu operatiuni domeniu

model email resetare parola

email cerere schimbare email

panou de admnistrare - forumular incarcare documente